Nära ögat

Ingen rök utan eld - så sant - men har man rökutveckling för att man satt en äggkartong på plattan är det nog så när ögat man kan komma.

Själv bär jag runt min lilla glaslykta med ljus allt eftersom jag förflyttar mig i lägenheten - fast den - lägenheten är egentligen inte större än att jag har dökoll hela tiden.

Gårdagen gick i papprens tecken - sorterade in i pärmar och tog faktiskt fram underlag till bouppteckningen efter mor. Kan vara ett lämpligt juldagsjobb.

Jens och Lotta korsade Bärigårn på väg hem från Lappträsk - så jag fick skicka en omgång rullader och mimynsallad. Och en burk inlagda tomater från i höstas som jag nästan glömt bort i matkällaren.

Lämpligt tillfälle för element att lägga av idag när det är 23 grader kallt ute - uppe hos Kerstin. Fast jag tror dessvärre att det kanske är något fel på det som pumpar runt värmen? Nåväl hon skulle ringa jouren.

Nu ska jag kolla runt på nättidningarna lite - ingen pappers DN idag heller? Har svårt att tänka mig att Stockholmarna inte får sin tidning idag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback