Oroad blir man

Egentligen kom rubriken till för att jag läste om detta I Kuriren - eller rättare sagt PÅ Kurirens nättidning. Visst är det märkligt det här hur man skriver I och PÅ. Bortsett nu från att Piteåborna alltid sitter på stugtaket - dom är aldrig I stugan utan alltid PÅ stugan. Och bortsett från det så inser jag att jag också måste ta itu med en anmälan - eller iaf en kontakt med Patientombudsmannen - inte kan det vara rätt att en människa med svår hjärtsvikt ska bli liggande på geriatriken i två veckor? Och en del annat underligt finns det ju också!

Och oroad blev jag också att jag inte varit in här på 14 timmar - inte sen i morse. Men dagen har avlöpt lugnt iaf. Karin var kvar en timme på jobbet i morse - till halvtio - sen hade hon Länshandikapprådet. Och Johan på väg söderöver och Thomas visionerade med Luleå kommun. Så jag tronade ensam idag.

Själv var jag kvar till 12 sen skjutsade jag kompis Birgit och Sture till flyget. Hämtade Jens och Lottas guddotter Emma med kompis vid bussen klockan halv tre. De ska julhandla och sen kvarta på liggunderlag på expen. Före det hade jag besökt far på Fyren.

Därefter förbi och kollade in fars nya lägenhet på Ingridshem. Nog vet Lulebo att skinna gamlingarna - 3 092 i hyra för 31.5 kvadratmeter med hyfsat låg standard. Men annars ett väldigt trevligt boende och den personal jag hann träffa verkade förnämlig.

Nu satsar jag på att komma tidigt i säng - och upp tidigt. I morgon bär det av mot Strasbourg. Och någonstans klingar det att jag kommer att träffa Cecilia Wikström - det ser jag framemot.

Fast ni fattar väl att det kommer att bli ett antal dagar utan att jag bloggar? Vänj er - så ska jag berätta i morgonbitt hur länge det blir!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback