Får man (s)kämta?

Får jag skämta om en förfärligt skrämmande sak - att folk dödförklaras.  Jag läste först  om att "Bodensarna flyr" - ett tapp på 303 personer. Och så föll mina ögon på rubriken "En till dödförklarad av Försäkringskassan" så kunde jag inte låta li att skämta med ett par av mina partikamrater - kanske borde syna statistiken.

Parentesen i rubriken satte jag bara dit för att komma ihåg att skriva om alla konvulsioner som pågår i politiken nu för tiden. Carl-Otto Gählman har fått beteckningen oberoende (S).

Och de som blev uteslutna ur sossarnas landstingsgrupp sägs numer umgås med Anders Öberg & co - det sägs till och med skratta tillsammans enligt min källa. Men skrattar bäst som skrattar sist är nog gångbart - för i sakfrågan har de inte ändrat uppfattning.

Och Lars Hedberg avgång från alla sina politiska uppdrag visade sig vara en sanning med modifikation - det gäller inte revisorsuppdraget inom landstinget. Bara de kommunala uppdragen i Älvsbyn - och där lär det ju vara nästan hela havet stormar. Man har ju infört samma styrmodell som landstinget - avskaffat alla nämnder och all makt till kommunstyrelsen - och tjänstemännen - så det är väl inte så underligt. Så frågan är vilket samband det kan ha med avgången?

Och Yvonne Stålnacke är ett säkert kort - som distriktsordförande - enligt Kuriren men i NSD kan man läsa en insändare skriven av sign. Nog med luleåmakt - som påminner om att Yvonne medverkade till att lägga ned BB i Kiruna. Få se hur stort utrymme den såpan ska få i det valet?

Nu hann jag inte länka allt jag hade tänkt. Men jag ska försöka låta bli att stressa på morgonen för idag har jag revision på kommunförbundet och det kräver att jag orkar hela dagen. Med det säger jag också att jag inte kommer att blogga något under dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback