Fastan avbruten!

Jag skulle ju fasta från klockan 20 igårkväll - men det blev avbruten av misstag. Klockan tio i åtta - kom kusin Kerstin inrusande om meddelade att vatten i kranarna skulle vi ha i ungefär 20 minuter till.

Så på given signal kastade sig alla 3 - 60+ - damerna i duschen. Efter att ha kranat upp vatten i diverse kärl.

En vatten läcka vid kommunens nya fina och onödiga staket. Så mycket bök och dunkande i backen som det var när det kom till kan jag undra om det inte är det som är orsaken?

isåfall kan man verkligen tala om att svinhugg går igen - för vad skulle de dit med staketet för? Eller så är det ett lagomt straff för att fru Lindbäck och herr Gabrielsson fortfarande inte svara på mitt brev - skickat i november - med frågan om de tänkte ploga en provisorisk gång och cykelväg.

Nå i all fall i allt detta så skulle jag hålla koll på vad som hände hos föräldrarna när alla dessa bilar och orangeklädda gubbar vimlade runt huset - och där stod jag och matade in minimorötter och lite nötter. Men ajg har nog en dags marginal för provtagningen så det blir nya tag.


Finns massor att skriva om idag - den "otäckt nya" Kuriren där pappret känns tunnare än i NSD. Och en NSD med gamla Kuriren nyheter - båda har Obolaffären och NSD har debattinlägg och insändare som redan varit i Kuriren. Så är det ju ibland - men idag var det extremt många gamla Kuriren inlägg som återfanns i NSD. Ett tips kan väl vara att skaffa en papperstugg och inte använda papperskorgarna.

Och vad jag ska tipsa Luleåpolisen om vet jag - inte största möjliga mörkläggning i alla fall. Nu har vi lyckats hamna som
stor nyhet i DN - med DNA så vitsigt - och andra nyhet på TV:s morgonsändning. Kan väl hoppas att det kan skingras något positivt ljus runt detta också. MYCKET allvarligt om bevis som kan tala för en åtalad undanhålls .- särskilt med en dom mot nekande och dåligt med bevis.

Man kan önska att mycket som står i tidningen inte ska vara sant.

Nu ska jag se om jag tar mig ned till föräldrarna eller om grävskoporna har kommit?


Kommentarer
Postat av: peter lidman

Hej! Detta är ingen kommentar till ovanstående, utan en Cudos för att du tar upp Polisskotten til granskning i Polisstyrelsen!

Tur att det finns kvinnor som Du!

Mvh Peter

2009-02-02 @ 19:39:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback