Godkänd!

Middagen fick godkänt - dock fick bruna bönorna bara en trea - ska tydligen vara sönderkokade enligt Yngves modell. Får bättra på mig till nästa år. Fläsket och korven tror jag dock fick högre betyg.

Semlorna fick dock mer än godkänt - storleken attraherade svärdottern som bara hade "råd" att äta en men kunde gladeligen välja den minsta - som var stor nog.

Fast Sara gjorde bort sig och påstod att semlorna på fiket nära hennes farfar hade bätre semlor - Holms café - fast det är väl ingen skam att komma näst efter dem heller. Problemet är att mina barnbarn inte gillar mandelmassa - mina hade för mycket fyllning. Däremot gläder det mig att dom lärt sig att semlor ska ätas med varm mjölk - det är en tradition att bevara.

Och själv orkar jag knappt skriva om mat - riktigt äckligt mätt. Trots att jag använt energi till att diska undan - och det var inte lite det. Hoppas det når fram till satmaran till enhetschef som snackade om anhörigas disk - som de inte skulle befatta sig med - att "anhöriga" även diskat för föräldrarnas räkning.

Och Luleå ligger under mot MoDo med 2-0  senast jag hörde från dem.

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Hot mot demokratin i Sverige att inte våga, kunna eller vilja hålla en fredlig tennismatch på grund av rädsla för motdemonstrationer,ur säkerhets aspekt...och/eller ett utspel om makt där man söker vinna poäng på utrikespolitik där man ensidigt ställer sig på den enes sida...mycket allvarligt med tanke på allt som skett sedan en tid tillbaka...

http://www.dn.se/sport/dc-tennis-utan-publik-i-malmo-1.804931

2009-02-23 @ 21:37:52
Postat av: Ylva Mjärdell

http://sv.netlog.com/Ylva63/blog/blogid=252716#blog

2009-02-23 @ 22:27:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback