Ris, ros och clowneri!

Dagens ros ger jag till Stfan Tornberg som är den av norrbottens riksdagsledamöter som syns i media och på det sättet för en ständig dialog med oss väljare (nä - jag röstade inte på dig!). Var håller resten hus?

Ros också till
ledaren i Kuriren även om jag tycker ordet "apatiska" inte var riktigt väl valt. Men det ligger mycket i innehållet i boken "Välfärdslandets gåta - varför mår barnen inte lika bra som det har det". som ledaren bygger lite på.

Sen kan jag inte bestämma mig för att jag gillar "lördagskostymen" som ledare sidan tar på sig där Gustaf blickar upp på mig med sitt pokerface!

Och var är insändarsidan idag - har den rymt? Och varför får jag inte veta vem som har namnsdag idag - utan måste lösa Dagens namn korsordet för att få ut det. Jag - vet - Valentin - men alla andra dagar då? Ris, ris i massor!

Fast dagens namns kanske finns någonstans - bara min 2,0 glasögon som tyvärr börjar vara för svaga. Jag borde...

Och clowneriet då? Jo NSD sista sidan. Nu har s-politiker mött tvättfacket i Boden. Det var tre tunga (?) socialdemokrater - Anders Öberg, Lenansrt Törnlund och Bengt Ek - som träffade facket - dock inte företagsledningen för som de säger "politiken kan inte blanda sig i så länge juridiken pågår" Socialdemokraterna i Boden - som haft en förtrupp som också träffat företagsledningen - vill inte invänta juridiken utan ser frågan som politik. Samtidigt konstaterar de "tunga" herrarna självbelåtet att "vi tog hem upphandlingen från Finland" - "Vi skapade arbetstillfällen.."

Ja en sak är i alla fall säker - juridik eller politik - sossarnas clowneri i den här frågan har kostat skjortan! Och den skjortan är inte ren vare sig på krage eller manchetter!

Och ros kommer jag att få för att det blir ris-grynsgröt till frukost. Dock inte för mig som håller mig till den hjärtvänligare havregrynsvarianten.

                                             

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback