Tycka tidning trist

Fast inte så där i allmänhet - men det är ett j-a ofog att Kuriren plockat bort insändarsidan på lördagar. Just den dag då jag har tid att läsa lite extra.

Det är också ett sätt att belöna en trogen läsare - sen närmare 60 år.

för övrigt noterar jag att både Mats Ehbom i Kuriren och Lennart Håkansson i NSD är lika duktiga på att bortförklara upplagenedgång som politiker är på att bortförklara sjnkande opinionssiffror. Tyvärr inte ute på nätet än.

Och eftersom datorn krånglar på morgonen så tar jag viktiga saker först. Stort GRATTIS till Anders och välkommen in på "döhalvan". En bra present idag skulle väl vara att få en
offentliga ursäkt du kräver i dagens Kurir. Jag känner igen takterna på polisstyrelsen och inte minst från just de socialdemorkatiska ledamöterna.

Lyssnar annars till Da capo och blir lycklig över att lyssna till Jim Reaves, Ulla Billqvist, Jokkmokks Jocke med flera.l Eftersom jag varit irriterad på en krånglande dator och inte lyssnat så aktivt så kan jag hoppas att det är det här programmet som går i repris i på söndagkväll?

Och aprop Da capo så vill jag skicka en hälsning till Lars Hedberg att "avdrag för inkomsternas förvärvande" är en gammal klassiker - lika god då som nu. Har inga som helst problem med att försvara att de som arbetar för ett förvärvsavdrag som det heter. Bara fackföreningsavgift och a-kasse är en kostnad som löntagarna har men som pensionärerna slipper - och bara där har du 5-600 kronor mindre i kostnad för en pensionär .

Till avdelningen trist med tidningar hör också att NSD inte har insändarna på nätet.

Nu väntar frukost.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback