Jag passar - som OA

Det är hur mycket som helst idag som jag skulle kunna tycka till om. Men har inte tid att skriva en hel roman på morgonen.

Så färför tänkte jag bara skriva att jag liksom
OA i NSD passar. Med militärisk precision påvisar Bo Hultin att OA blandat äpplen och pärom om var och när Mats Odell uttalat sig i regionfrågan. Nu har datumet föga intresse för helheten -  och med lång erfarenhet så låter OA detta bara passera istället för att uppta utrymme med oväsentligheter.

Men roligt är det att OA i sitt svar återigen bekräftar att han är på folkpartiets Norrbottens linje - avskaffa landstingen och överför sjukhusvården under statligt ansvar.

Och ännu roligare blev det när redigeraren lagt ihop inlägget med svaret - så undertecknarna är Bo Hultin, Migell Wikström och Olov Abrahamsson. Med gemensamt ansvar för både inlägg och svar? Scrolla ner till slutet!

Och roligt är det att konstatera att "folkpartileden" - isvägen - snart är färdigställd! Lite avtryck här och var har man varit med och gjort.

Bara idag minst två grejor. Lush-fallet - pilofall av nationellt intresse. Vad vet jag om 100 år kanske det nämns att det var Ylva Strutz som väckte funderingen om eventuella allergichocker första gången?

Nu ska jag ge mig ut i nysnön - och se vart de tog vägen - de två som passerade stallet klockan 04.50. Vem slutar jobba då?

Kommentarer
Postat av: Palle K

låt det stinka det enda som luktar gott i skitstaden luleå

2010-04-09 @ 08:17:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback