Lågstatus och "liggstatus".

Verkar som om simning är lite lågstatus - bara SvD som toppar med nyheten om Sarah Sjöströms guld. Men så har de också fått tag i ett riktigt familjeporträtt - måhända en politisk markering av kärnfamiljens betydelse för framgång?

Kul var det iaf och vilken tjej. Simingens svar på Karolina Klûft.

Sjukhusbesök och lite trädgårdsarbete på eftermiddagen. Hem lagomt till simningen började - blev "liggstatus" framför TV:n - hann dock vara med och guldet innan John Blund drog iväg mig.

En kompis ringde strax före 9 och höll ut samtalet så pass att jag sen orkade kravla mig upp.

Apropå telefon som har min Nokia haft tuppjuck idag. Utanför OK - efter 97-an - slog den plötsligt av sig själv mitt under ett samtal. Och ikväll när jag skulle ställa alarmet på 19.30 (ambitionen var den) som kunde jag inte använda tangenterna med 3. 6 och 9 - höger lodräta raden. Underligt!

Ingen aviserad hemgång för mor - börjar kännas lite hopplöst. Det må vara att hon tas om hand på ett alldeles utmärkt bra sätt - men det är ju ingen som har någon tid att ta upp henne annat än för de nödvändigaste. Och tänk er att europas modernaste sjukhus inte har ett elektriskt gåbord på avdelning 46 - något som vi fått låna och ha hemma.

Nu får det bli lite TV tror jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback