Lyssnande

Än är man inte slut som politisk artist - har haft en timmes samtal med en 88-årig dam. Hon skulle besvara en enkät från landstinget - och hon och hennes vännninor hade kvällen före kommit fram till att det var mig hon borde ringa - "Hon (dvs jag) kan politik.

Samtal och samtal - jag fick minsann finna mig i att lyssna!

Förra veckan när jag hämtade mor från sjukhuset kom en dam fram till mig och sa att jag behövdes i poltiken. Hon hade bestämt sig för att när hon kom nära mig så skulle hon minsann säga att jag behövdes för att röra om bland gubbarna. Det behövs nog bland gummorna också - men det var hon som pekade ut gubbarna.


Nå det finns säkert ännu fler som tackar för att jag lämnat politiken.


För övrigt har jag fått söka far i morse. Man brukar ju kunna ställa klockan efter honom - men i morse kom han inte på utsatt tid. Nu var han inte vilse - påstod han - men hade tagit en genväg som blev en senv'äg - han hade vänt vid bäcken. Och det kommer nog sitta i - att gränsen mellan sunderbyn och gammelstad går vid bäcken.


Häftad blev jag förstås av båda dessa händelser. Nu fortsätter småstädandet. Efter tovlkaffe ska jag dammsuga och vaska på överväningen hon mor och far. Och bädda rent till kusin Lars som ska inhysas där när dopet stundar till helgen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback