Protest

Nu protesterar jag inte bara mot att det är massor med bilagor i båda tidningarna utan också mot att Kuriren är hophäftad. Skröt över sina två delar - A och B - men nu när jag lärt mig att läsa dem i ordning är det hophäftade var och varannan dag - och hela tidningen splittras när jag sliter isär.

Om jag inte hade ett långvarigt beroende - ända sen barnsben - av morgontidningarna skulle jag säga upp den i avvaktan på att man får ordning i tryckeriet - eller snarare häfteriet.

Vin och vatten kan man väl hävda om
Demoskop  som kom igår - bra ökning för fp - vin - rödgröna öppositionen leder över alliansen - vatten. Fast egentligen är väl vatten viktigare än vin så kasta om efter behag. Obehag iaf att SD nu tangerar fyra procentsspärren. Och obehad också att KD ligger under,

Ulla och Ulrik ska gratuleras på namnsdagen. Persson och Bergström ligger främst för dom umgicks jag med i går. Och på den manliga fronten blir det kollega Hammar i Trollhättan som nämns.

Och Åse ska nog köpa trisslotter idag - på hemväg från Pajalamötet - mellan Arvidsjaur och Arjeplog voltade framför liggande bil. Bara med den lilla turmarginalen klarade hon att inte bli mer inblandad. Hennes mail förtäljer inte riktigt hur det fick för tjejerna - och de hundar som var med och som väl knappast hade något säkerhetsbälte? Glädjande nog (?) hittar jag det inte i Norran vilket väl innebär att det ändå gick bra för sällskapet?

Nu är det Helly Hansen på och frukost.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback