Stämmer in i kören

Jag har slitit med frågan och känner mig lite på efterkälken när jag nu måste instämma både med sossarna och med Kurirens ledarskribent. Men visst handlar massvaccineringen om ett nationellt intresse där staten borde betala? Men jag noterar att Ylva Johansson är försiktig - hon talar om avgiftsfri vaccinering dvs för den enskilde och förhandlingar om fördelning av det ekonomiska ansvaret.

Kan inte denna vaccinering jämföras med den poliovaccinering som inleddes på 50-talet. Då drog man ju både barn och gamlingar till sprutan? Vem stod för fiolerna den gången?

Och äntligen får Gustaf Blomberg semester. Trodde han hade skrämts av ryktet om Östmans vikarierande och inte vågade lämna sin taburett. Ha en skön semester. Frågan är bara hur skön den blir för oss tidningsfreak - ska vi sövas av Bo-Ture nu?


Borde väl inlett med ett stort grattis till Marja-Liisa som fyller idag. Hoppas du får en fin dag!


Och alla Fredrik tillönskas en bra namnsdag. Den kändes dock lite kylig - 14 grader.


Ibland är det skönt att påminnas om ägg och höna - om orsak och verkan. >> en fungerande demokrati trakasseras inte engagerade frispråkig..<<. Karl-Yngeve Åkerström ger oss en bra påminnelse om upprinnelsen till Anders Mansten historien. Något att ha med sig när vi noterar hur arbetslag splittras och folk omplaceras - inte minst i Luleå kommun!

Och apropå ägg så är det hög tid för frukost och den sedvanliga omeletten!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback