Det går åt helsicke

Det går åt helsicke i matchen - vi ligger under men 1-0. Rubriksättarna ligger väl i startgrupen. Själv har jag legat i soffan till strax före 20 - då ringde mor och fick inte in kanal 6 - så utryckning. Tur var väl att hon ringde för enligt planerna skulle jag stiga upp halvsex - men jag vet då inte att klockan har ringt.

Har ätit lite under tiden jag kämpat mig igenom bilaga efter bilaga i handlingarna till SV:s styrelsemöte.

Ska göra tidig kväll i kväll - och försöka hitta ett bra läge att sova i. Med tanke på hur min nacke känts idag och känns ikväll har jag minst stått på huvud inatt.

Eftermiddagens tupplur innehöll en tokig dröm om valedlar. Vi hade valstugor - små såna i drömmen också - i alpliknande terräng. Och massor av kartonger med valsedlar var det. Vi hade matat massor med foldrar med valsedlar då jag plötsligt började kolla buntarna med valsedlar - när man lyfte undan första valesedeln stod det inte länge Folkpartiet - utan någon beteckning som hade viss anknytning till Piratpartiet - men ett helt nytt parti vill jag dock påstå. Tänk att man inte kan få vara ifred i drömmen ens.

Sista mätningen utlovas det Novus - nyheten var att junilistan närmade sig spärren.

Det gick åt helsicke - 0-1 mot danskar på självaste nationaldgen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback