Dubbeltack till Ylva

Hon vet inte om det än - men hon räddade mig ikväll med sitt kvarglömda/kvarlämnade paraply - det lilla röda. Det räckte väl för att ta mig från expen till bilen. Som för övrigt stod utanför vänsterpartiets lokal. Och Ylva - det står i ditt stjärntecken att du ska akta dig för brunögda vänsterpartister som vill diskutera kommunism med dig!

Men som sagt - tack för paraplyet. Och ännu mer tack för dina insatser under EP-valrörelsen. Ylva blev inte skickad till Bryssel - tack och lov. Men hon inhöstade 511 personröster vilket flyttade henne från 26 till 17 plats i det
slutliga protokollet.

Bara som några jämförelser kan nämnas att efter henne på fp-listan finns kommunalrådet Staffan Wärme i Örebro och Jan Ertsborn (riksdagsledamot från halland?). Min fd ombudsmannakollega från Gävle (och gruppledarkollega) inhöstade 73 röster. Martin Andreasson i nätverket homo- och bisexuella liberaler ligger också klart efter Ylva. Den tredje Ylvan (Sarri) - för KD fick 74 röster - och  Erika Josbrandt som förra valet klarade personspärren i riksdagsvalet fick endast 62 röster?

Och ingen av norrbottens EP-kandidater var så påläst och kunnig som våran Ylva. Medger visst jäv! Men bara lite!

För övrigt kräver jag en mindre trafikfarlig 97:a. Horribelt vilken vattenplaning det var ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback