"Gravad" hund

De minnesgoda kanske kommer ihåg att jag skrev att far chockade mig med att säga att han "stoppat den jävla hunden i nattduksbordslådan". Det var mors mobil vars alarm av misstag utlösts och den skällde verkligen som en hund.Och gång på gång på gång ...

Ändå sen i morse har min bildöröppnare - klickaren - också larmat. Med ett gällt blipp var tionde minut så där. Försökte koppla ur batteriet men den "blippade" likt förbaskat. Lämnade den hemma och använde nyckeln idag. Lugnt var det!

Men när jag anlände hem ikväll så var det likadant. Då gömde jag  den lilla svarta i en byrålåda - väl inlindad i underkläder typ yllelångkalsoner- och trodde jag var smart.  Och där jag står i köket och talar med moster Gunilla i Bollnäs så blippar det det igen? Den jäkla hunden..?

Börjar fundera i termer "buggad" - eller tickande bomb!! - till dess ögonen slickar taket ut mot hallen - brandvarnaren!!

Och utan större olycka har jag nu tagit ned den också - så för närvarande saknar jag helt brandvarnare - tur att det inte går så hett till här - vare sig i köket eller sängkammaren!

En härlig ledig dag har det varit - kan hoppas jag hamnat på
Västbackens blogg - om inte får ni väl njuta av annat där? Och enda likheten här var väl de bruna ögonen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback