Hägglund får se upp

Göran Hägglund får väl se upp så att inte Alf Svensson tar tillbak tronen även i riksdagsvalet. Fast visst har väl Alf Svensson bedrivit kampanj - här i Luleå mässade han en hel förmiddag utanför Pingstkyrkan och valstugorna. Svårt att gå genomslag för de omtalade generationsskiftet hos KD.

Och "tjocka tyskar" är det hemskaste Kaj Hedstig kan tänka sig. "Man vet aldrig vad som kan hända" - och nämnde Hedstig vill ha både hängsler och livrem. Så är det ju - livet är fyllt av faror och man till och med dö! Usch - nu är det hopplöst med länkningen - Klubbviken säljs finns inte ute på nätet. Men det är iaf i den arikeln Kaj varnar för vad som kan hända när Klubbviken säljs - detalj planen måste förhindra att det blir naturbad för tjocka tyskar på Klubbviken!

Birger och Börje hade namnsdag igår - Grattis. Och Svante och Boris gratuleras idag. Ingen nämnd och ingen glömd.

Nytt försök att slopa helgtilläggen för den redan lågbetalda gruppen vårdbiträden och undersköterskor. Vi får väl se om det politiserade facket (S)olidariserar sig med kommunledningen den här gången. Och om det nu är så att man ska börja ge sig på saker som man förhandlat sig till måste det väl finnas många andra grupper också?

Men dubbel - usch - inte heller den här artikeln finns ute.

Ja - då får jag övergå till att göra mig startklar. Det blir en lång dag idag. Måste vara klockan 8 på jobbet - och vid midnatt ska jag hämta en tysk på flyget. Huruvida han är tjock eller ej vet jag faktiskt inte - det blir blåklint påkavajslaget - men jag lovar byggnadsnämndens ordförande att det inte har med Klubbviken att göra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback