Kålsupare

Vilket förhållnde Billström och Persson har till kålsoppa vet jag itnte - om det sörplar eller så. Men i dess andra betydelse - lika usla båda - stämmer det.  Lika goda kålsupare - och det har tyvärr många kollegor.

Men i grunden är det naturligtvis reglerna det är fel på, Man kan ju faktiskt  ifrågasätta om så välbetalda personer som ministrar överhuvudtaget ska ha "förstärkningsstöd" - men visst kan det väl annars finnas en poäng att jämna ut mellan dem som kan bo hemma - stockholmare med omnejd - och det som bor ute i landet och måste ha en övernattningslägenhet.

Ett schablonbidrag motsvarande kostnaden för en mindre övernattningslägenhet är väl rimligt. Alliansregeringen borde ändra på detta.

För övrigt har midsommarfirandet flutit på bra - förmiddagen var det faktiskt trädgårdsjobb - men sen har god mat varvats med goda vänner och goda grannar. Och ett par sjukhusbesök.

Det finns fantastiska människor - vid midsommarbuffén dök plötsligt granne Gunilla upp med blommor - till mig. Bara som uppmuntran för att  hon förstod att jag hade det slitit med gamla och sjuka föräldrar. Jag blev rörd!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback