Ödets ironi

Det verkar vara så att när jag har gott om tid är det inte mycket upphetsande alls i tidningarna - som under helgen. Men nu när jag sovit lite för långe - till klockn 5 faktiskt då är det mycket som skulle kräva några rader.

Men låt mig börja med att gratulera Gun och Gunnel - väljer ut två Sunderbybor som å allas vägnar får ta emot gratulationerna - Byström och Sundqvist - den senare kanske ni möter på valstugan - glöm inte att gratulera henne.

Gratulerar till Börje Lööw som faktiskt har en angelägen insändare - om Piratpartiet.  Dens tod på vänstra sidan i NSD och borde varit länkbar?

Vänstern är rejält ute på banan idag -
Bertil Bartholdson svarar Ylva om euron. Han gläds över att norrbottniska företag tjänat pengar på den låga kronkursen - men han glömmer att det är som med gungorna och karusellera - det går upp och ned. I bästa fall går det jämnt ut - men det kan man aldrig veta. Och företagen är också i dettta avseende beroende av stabila regler. Och dessutom glömmer Bertil bort att berätta att den svaga kronkursen inte bara betyder att semerresan blir dyrare - det blir också andra varor. Det är du och jag som betalar - JA TILL EURON!

Artikeln i NSD om "Dödligt gift" får väl också anses som ett vänsterinlägg. Om Natoövningen Flygbränsle handlar nog inte om "jordgubbssaft" oavsett vem som står för överflygningen. Men det passar bra in i mönstret att skrämma för Nato!

På Nationaldagen ska "Natohatarna" demonstrera utanför Strandgallerian - samtidigt som många av oss ska delta i nationaldagsmarschen som ju passerar där. Vet inte hur polisen tänkt som uppenbarligen släppt tillstånd till två demonstrationer som kan "krocka"? Särskilt inte som man nog väntar sig att gänget i Luleå "importerar" stenkastare!

Bästa kusin Kerstin har bestämt sig för att stanna i Santasaari till tisdagkväll - så nu måste jag vattna i hennes växthus också.

Telefonsammanträden hemma hela förmiddagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback