Så SKa det se ut!

Så SKa det se ut! SSK - Haparanda 3-0 - SSk sägs vilja ha måndag hela veckan - match igår på Sundis. Själv längtar jag till det blir match på Byvallen - tydligen missade jag en sån i söndags.

Roligt att Eine är ute på banan i Porsöfallet - gillar inte heller hemligstämplingen. Eine diskriminerades vid en tjänstetillsättning inom polisen - kan det ha varit på 80-talet? Den ende som reserverade sig till hennes förmån var vår dåvarande polisstyrelseledamot Göte Pettersson. Eine fick så småningom rätt vid överklagande - men inte tjänsten om jag minns rätt. Nu har de två händelserna inget med varann att göra - men de bara kom för mig. Att vi varit lite "bråkiga" i polisstyrelsen.


Det finns underliga djur i vår herres hage brukar det heta - och "underliga" människor också - hur orkar man leva med en så dyster och bitter världsbild som Sixten Snell - gruvarbetare och kandidat för Arbetainitiativet i EU-valet.

Skrattar när jag hör på Radio Norrbotten att Jan Larsson bytt parti - från V till S - i Pajala kommun. Så lägligt inför nomineringen av nytt kommunalråd. Men det hade han förstås inte tänkt på när reportern frågade!. Men måhända får han konkurrens av Rantakyrö  som tränat i rollen tillsammans med Niska - åkandes Cadillac som den värsta kapitalist!


Nu är jag i brådska - är jag annat? - för far ska åka in med mig och vara på dagverksamheten på Kajutan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback