Det händer i våra länder

Det händer i våra länder sannerligen inte mycket. Här förbereder vi oss för revision - Bo-Gunnar och Anja dyker upp i morgon klockan halvtio - om de inte snöat in.

Själv har jag inte varit ut från expen sen jag kom klockan 10. En kort paus för lunch - LCHF - metoden är det som gäller nu. Jag tror förkortningen är så men vet inte exakt vad det betyder. Lågkolhydratdiet ska det i alla fall handla om - det kunde man ju en gång i världen - men nu blir det världens överraskningar hur mycket kolhydrater det är i en del mat. Men nu blev det rostbiff till lunch - väldigt gott med potatissallad till exempel - men inte lika gott när det sistnämnda är förbjudet. Men det fick an.

Apropå inget händer så direktrapporterar våra båda lokaltidningar från rättegången i Gällivare. Är det verkligen av allmänintresse att så i detalj få veta hur hon togs avdaga? Själv mår jag illa åt tidningarnas dissikerande - och jag kan inte ens föreställa mig hur det skulle vara att vara anhörig. Har svårt att tro att det är i deras intresse heller. Men det är ju bara vad lilla jag tycker.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback