FÖR bra

Allting var bara FÖR bra när jag levererat till föräldrarna. Mor fick sin nya spray - och far sin gamla "röda" - nitro någonting. Och maten hade varit bra och mor andades mycket bättre redan för sprayen. De mådde efter omständigheterna riktigt, riktigt bra båda två.

Länge sen jag hade någon nattlig utryckning - senaste två gångerna har det varit falskt alarm.

Falskt alarm kan man dock inte säga att det oranga kuvertet var - minus 17 procent i snitt på premiepensionen - och den andra delen hade väl varit okej om prognosen skulle hålla. Men inkomsten som jag hade 2007 lär inte upprepas de kommande åren till pension. Men det reder sig säkert på något sätt.

Jag hade ju fått tillskott från "arvsvinst från avlidnas pensionskonton" - det kommer jag inte ihåg från tidigare besked. Men jag ska vara glad så länge jag inte bidrar till den potten.

Sen blev 4 trisslotter faktiskt 4 nya möjligheter - 2x50 - och många TV-rutor men inte tillräckligt många. Det blir inget vink från TV-studion till den trevliga tjej som omvandlade mina vinster till nya lotter. Själv kan jag undra om det finns någon affär som har lika trevlig personal som Kvantum. En affär om inte alltid är billigast - men som jag föredrar tack vare den alltid lika trevliga personalen! Tänk på det Daniel - vid lönesättningen!

Och obligationsdragning på 2008:2 men jag hittar inte ens om jag har några?

Varför jag bloggar nu är för att jag ska hålla mig vaken till klockan 20.30 då det är dags för ett nytt telefonsammanträde.

För övrigt har jag varit till frisören idag - han hotade med att inte ge mig någon ny tid om det dröjde lika länge mellan klippningarna som denna gång. Själv kan jag undra (varför skriver jag ofta så - "själv kan jag undra") var den kortklippta luggen tog vägen?

"Fröken själv spatserar går, näsan det går före - ingen mer mig leda får - jag är stor och fyra år!" - där har vi det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback