Första gången

Något speciellt med första gången - ingen tidning har kommit på morgonen - kvart i fem. Första gången sen jag flyttade hit som jag är ut och vittjar och lådorna är tomma.

En nackdel med denna lägenhet - jag ser inte till brevlådorna när jag sitter vid datorn. Och jag hör inte heller. I förra lägenheten hörde jag dunsen.

SuS ska det vara enligt en kommentar jag fick - Sudnerbyn Sjukhus. Men jag såg någonstans nyligen någon i branschen som skritivt SyS - var kommer jag inte ihåg. Med SuS låter ju logiskt för Sunderby Sjukhus - om det inte krockar med Sundsvalls sjukhus förstås.

I alla fall - alla onda makter verkar vara med mig - igår var det första gången som det inte funkade med mötesrummet på Genesys. Skönt att det var ett telefonmöte med 5 deltagare - har ju hänt att jag haft 20-talet. Fem är hanterbart att ringa upp manuellt och förklara problemet. Lika enkelt var det dock inte att förklara för den glolbala supporten - hamade någonstans i universum med en som talade ungefär lika dålig engelska som jag själv.

Så räddades ytterligare en kväll i arbetets tecken. Nu måste jag gå och spana efter tidningarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback