Grattis, Tobbe!

Torbjörn har namnsdag idag - och den förste som kom fram från min "hårddisk" var Pettersson - den föredetta partisekreteraren. Trots att han är mycker mer Tobbe än Torbjörn må han ha en bra namsdag. Mycket roligt har man haft tillsammans med honom - men roligast var nog ändå når Britta Bjelle och jag förhandlade om pengar till FPU Norrbotten och mot alla odds lyckades sno av honom pengar. Han gnisslade tänder länge för det.

Om jag nu ska fortsätta med grattis så kan väl det vara till Vänsterpartiet som i regionfrågan nu verkar ha hamnat på samma linje som folkpartiet. Intressant att läsa i
någon av artiklarna att de också anser att Norrstyrelsens arbete ska avstanna efter att fas I genomförts. Frågan är om det blir lika lugnt i Vänsterpartiet sen Monica Carlsson och landstingsgruppen konfronterats med det beslutet? Noterar att ingen landstingspolitiker - åtminstone inte känd - sitter med i den nyvalda distrikstsstyrelsen?

Sega datorn förhindrar mig att hinna skriva mer - nu måste jag dra till frukost. Jag ska få besök av en trevlig man nu på förmiddagen så jag måste komma i tid. En partigängare - inte mer spännande än så - fast han är utsocknes så det är inte varje dag vi umgås - även om vi följts åt i partiet under många år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback