Dansbands kamp?

Allting går igen - lyssnar till något dansbandstjosan på radion - du vet Lucky lips, Return to sender, Still, Kiss me kvick- jag kan inte räkna upp dem alla - men rena nostalgitrippen - igen. Blir nästan på lyset.

Också centern vill skicka oss tillbak i tiden - en ny
kammare i riksdagen - utsedd av regionerna. Det måste väl bli en återgång till det vi hade till och med 1968 så där. Val till Första kammaren - direktvalt - och val till Andra kammaren - indirekt valt - vartannat år till respektive.

Själv råkade jag ut för att hamna i skarven då det infördes direktval till riksdagen - och fick vänta till jag var 22 år innan jag fick rösta första gången. Kanske synd att man inte väntade ett år till - för jag röstade på sossarna! Förståndet kommer sent till en del!

Kan ge mig rackaren på att man kommer att sätta någon övre åldersgräns om detta införs - så att jag är tvungen att leva till 97 för att få rösta?

För övrigt har jag varit på turné sen senast jag skrev - och har kommit lätt på sne (det senare bara ett rimskämt) - först till Black Island och sen till Västbacken - på det senare stället har jag förplägats med grillmat! Och en försynt påminnelse om det hemgjorda kryddsmöret som uteblev förra sommaren!

Nu måste jag kolla in hur det gick i hockeymatchen - vi tog ledningen med 1-0 mot Schweitz (konstig stavning - ett T för mycket?) men sen då?

Kommentarer
Postat av: AGS

...nu var du riktigt rolig Ylva!

2009-05-05 @ 22:12:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback