Och dagen namn är Yvonne - och LARS!

Dagens namnsdagsbarn är Yvonne - grattis kommunalrådet - och alla andra Yvonnar jag känner. Oj - när jag börjar tänka på alla såna jag känner räcker inte utrymmet till - men stort grattis till er alla.

Men dagens största grattis måste gå till LARS (som väl har namnsdag den 10 augusti - då löken ska skördas enligt gamla bondepraktikan) LEIJONBORG - som tydligen nu rott hem forskningscenret ESS till Lund och Sverige.

Själv gratulerar jag mig till att ha Lilly  - 85 - till granne. För lite och för mycket skämmer allt - jag sov/låg till 20 över 5 idag - minus 50 minuter redan i starten - men några minuter tjänade jag in genom att lilly hämtat in tidningarna.

Idag vill jag också ge en eloge till Kent Ögren som lyckats öppna munnen utan att det sluppit ut någon groda - utan faktiskt tvärtom. Han slår ett slag för betydelsen av
EU här kopplat till Norrbotniabanan.


En fördel med GB gentemot han företrädare BÖ är att han förstått betydelsen av en Norrbotniabana. Den sistnämnde hade gått på myten om att vi skulle frakta en och annan ren på banan!

Nu ska jag vara Radio-Aktiv dock på egen hand utan Lena Callne - och det blir bara 138 sten gånger 2


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback