Del II

Så är jag tillbak - med mindre text. Någon gång då jag använder shifttangenten - och förmodligen snuddar vid någon annan - då blir det sån konstfull text som i förra inlägget.

Morgonen dummaste står en gammal skolkompis för -
Britt Westerlund f. Johansson - som tycker att privatläkarna ska leva på den goda viljan. Dom hade en god vilja - planerade att stänga ned sin egen verksamhet ett antal dagar  för att hjälpa till med vaccineringen. Men mer är inte sossarnas flirt med småföretagare värd än att Britt tycker att läkarna ska överleva på "den goda viljan". Hur många landstingsanställda jobbar idellt med vaccinationenerna?

"Gåva mellan makar" är den mest frekventa annonsen i eftertexterna. Huruvida det är makan eller maken som är mest givmild har jag inte studerat - men varför denna givmildhet just nu??

Ingegerd och Ingela gratuleras på namnsdagen.

Själv ska jag jobba lite idag - måndag ska jag vara ledig för ett uppdrag inom SV. Och underlag måste ut till deltagarna i nästa helgs minilandsmöte och nomineringsmöte. Och lite annat smått och gott som också måste göras undan. Det blir nog inte mycket jobb vare sig onsdag eller torsdag. Morbror Sture anländer 06.42 på onsdagmorgon och på torsdag är det ju begravning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback