Delikatesser

Det bjöds på verkligt god mat - riktigt delikat ska jag säga - på brf Tigerns julfest. Catering från Kalaskulan - som enligt uppgift har ny ägare? Inget fel alls på den gamle ägarens mat - vi har tagit därifrån tidigare också.

Däremot var det inte delikat att äta vildsvin - vilket jag gjorde i Växjö innan jag visste att det var vildsvin. Lite äckelfaktor över det - men det är förstås bara min fördomsfullhet som spelar in. Nu finns lokalproducerat
vildsvin från Jarhois.

Malte har namnsdag och gratuleras.

Gratuleras görs även Rolf Nilsén som fått rätt mot Örnäsets vårdcentral. Två läkare får en erinran medan sjuksköternskorna frias. 

Plannja inte att gratulera - blev överkört av Norrköping enligt Kuriren.

Fria Ord har en sida fast det är lördag - det är vi många som vill ha - inte bara då tryckpressenhavererat. SÅ många människor som komenterar den bristen.

Kul att se att Kirsti är stillgoing - Kirsti är jämnårig med med far - dvs 85.

Alliansregeringen ger resultat - nu trygghetsboenden i Gällivare och Luleå. Något som FP-Luleå för övrigt haft med i sina kommunala program många år.

Förnuftet vinner terräng i Norrbotten - björnen allt mindre populär.

Riktigt vad jag ska göra idag vet jag inte. Dock ska dagen innehålla färdigställande av adventsstöket. Och strukturering av vad som ska göras till veckan - både privat och jobbet. Blir nog en tur till det senare i eftermiddag i samband med besök hos far.

Något ytterligare blogginlägg kommer säkert under förmiddagen.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback