Fixade trofén

Medan jag sov den oskyldiges (hm) sömn så fixade Luleå hockey seger mot HV71. Glömde nog för övrigt att gratulera Plannja till segern häromdagen. Blev lite störd av rubriken i tidningen - "krossade" Jämtland. I det samhälle där våldets spiral bara ökar tror jag alla - och journalister i synnerhet måste tänka på språkbruket.

Trofén kan man väl inte tala om i regionfrågan - men en fjäder i hatten är det allt för storregionmotståndarna i allmänhet och den idogaste av dem alla - Bo Hultin i synnerhet. Men lite surt från ledarskribenten i Kuriren om Hultins skadeglädje.

Blä, blä - som vanligt är jag i farten före tidningarna har länkat. Och 06.42 ska jag vara på Sunderbyns stolthet - tågstationen. Hämta morbror Sture. Frukost med honom hemma i föräldrahuset - och installationm av honom. Sen är tanken att jag ska besöka jobbet ett par timmar för att lägga sista handen vid minilandsmötet - 49 anmälda igår - men i morse kom en avanmälan. De brukar komma och gå de sista dagarna - men någon gång måste man sätta ner foten och skicka till hotellet. Sen får man och de leva med de plus och minus som blir.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback