Ljust och mörkt

Ja - egentligen börjar jag väl med att konstatera vilket mörker det är att jag legat till klockan var nästan 7. Fast jag hade bestämt mig för att ligga till klockan 6 men så hade jag inte pillat rätt på telefonen så någon påminnelse om sex kom inte.

Men ljust och fint ute - tänk nu bara om detta kunde få ligga kvar. Lagomt klibbigt för att frysa fast gruset så att det inte hamnar på gräsmattorna när snöskottningen kommer.

Mörker står en
moderat riksdagsman i Skåne för - Appelros. Han hävdar att det är en skyldighet gentemot väljarna att samarbeta med SD. Vilket mörker!!

Ljuset kommer även för USA och Obama - även om vägen till en vettig sjukförsäkring fortfarande verkar lång.

Nu ska jag dona på här hemma lite grann - ett underskott på städning finns. Sen blir det jobbet - trots att jag börjar inse att jag inte kommer att kunna åka till Medlefors i morgon. Dubbel pinsamt eftersom jag har dubbla roller - dels som representant för FP som grundorganisation och dels i egenskap av förbundstyrelseledamot. Och dessutom hade jag verkligen sett fram emot dessa diskussioner. Men jag kan inte dräpa mig ens för Studieförbundets Vuxenskolans skull.

Och far ska förstås få en rejäl stund av dagen - denna farsdag anno 2009.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback