Utvald

Två "solar" vid postlådan - och skymten av en gul tidningsbil redan vid halsju - strax före kanske. Trodde faktiskt inte på det men gick ändå. Och visst - alla tidningar på plats.

Kan tro att det är malmfältsupplagan - som missat tidningståget - som delats här. Upprörd Piteåbo hade ringt radion eftersom man meddelat om NSD och Kurirens försening och att Haparandabladet nog fanns i lådorna redan. Men glömt att nämna "världsbladet" PT. Gladare blev nog inte vederbörande när han/hon fick veta att PT visst skulle tryckas - fast efter NSD och Kuriren.

Smålog gjorde jag när jag läste ledarsidan i Kuriren. GB påstår att "
i Luleå annonserar partiet..." (med syftning på Folkpartiet). Nu talar vi i annonsen om att göra Norrbotten liberalare - men med en ledarskribent som veckopendlar till Uppsala och inte ser mycket mer än Kuriren och Luleå Airport så är väl Luleå lika med Norrbotten. Vi annonserar faktiskt i länets alla dagstidningar! Sen drämmer han till med att spelare i det liberala laget ska anpassa sig till vinande partipiskor och anamma vad partiledningen påbjuder. Du är varmt välkommen till vilket folkpartimöte som helst i länet - det kommer att bevisa dig om motsatsen. Men välj gärna Luleå så att inte din världsbild förändras.

På Luleås Månadsmöte kan Du också få veta att folkpartisterna i Luleå tycker som du - pojkpeng är flum - och man har också varit emot detta i BUN. Men eftersom vi har högt i tak inom Folkpartiet och saknar partipiska så får Camilla Lindberg (FP) från Borlänge - tycka precis tvärtom. Endast häcklad av konservativa ledarskribenter!

Och till skillnad från Kurirens ledarskribent så ser både Camilla och vi andra folkpartister det som ett problem att pojkar i större utsträckning än flickor inte tar till sig undervisningen.

Nu ska jag försöka få fart på stakarna!

Fast grattis till Asta och Astrid först. Ljungberg - Astrid - till exempel.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback