Bodström en skam

Thomas Bodström är en skam för politikerkåren. Han skymfar både riksdagen och demokratin med att upprätthålla sitt advokatyrke samtidigt som sitt förtroendeuppdrag. Som lök på laxen tar han även tid för att skriva deckare - och filmar i riksdagen mot alla regler. Sammar var det - är det? - med kändisadvokaten från KD - vilket inte gör saken bättre.

Riktigt bra tycker jag det är att alliansregeringen uppfyllt 66 procent av sina vallöften när drygt 75 procent av mandattiden löpt. Och 12 löften ligger i pipeline för att genomföras. En bra spurt så är vi i mål!

Postkodlotteriet ger och tar. Elva miljoner på postkodlotteriet till en vinnare - man skulle ju få "muddra". Curteliusvägen i Gällivare. Kan undra hur det skulle slå om Skräddarsvägen vann? Med bara 3 adressater?

Man Karl Hjärtström i Malmberget han väntar fortfarande på sina 200 kronor.

Själv har jag inte behövt ge något och komme inte heller att få något - Postkodlotteriet påminner mig alltför mycket om Det Bästas erbjudande - mor får heta Viola för det är namnet som står först i uppräkningen!

Manfred och Valfrid ska gratuleras idag. Själv ska jag gratuleras för att jag iaf hann med 2 telefonsamtal igår kväll - till Bollnäs och Stockholm - det senare har tärt på mitt samvete.

På temat samvete - både dåliga samveten och bra samveten - skulle det vara spännande att söka i tidningarna på. Men det gör jag inte för mitt samvete säger mig att jag måste hinna hämta mors rollator och låna ut den till Lilly som jag lovade henne igårkväll. Ett framhjul hade släppt på hennes.

Klockan 08.20 ska jag åka med kusin Kerstin till Norra Sunderbyn. Hon ska lämna sin bil för vinteromskötsel. Sen ska vi gemensamt åka upp till mor och kolla hur läget är. Och hoppas på det bästa. Sen väntar förhoppningsvis jobbet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback