Inte "vikt"igt

Helt plötsligt känns det inte så viktigt med "vikt" - så hemkommen från sjukhuset har jag dels ätit en rejäl måltid med rostbiff på finncrisp - med ett glas rött till. Och sen bangat i mig två av Guns goda vinbärskaka med maräng. Och inser förstås att närvaron på hjärtavdelningen verkligen borde fått mig på andra tankar. OCH inser att om de ringer från sjukhuset inom de närmaste 2 (eller 3) timmarna så måste det bli taxi upp. MEN inser också att denna utsvävning gör att jag inte stirrar på telefonen hela tiden.

Har pratat med kusin Annlo ikväll - en av mammas "kulleungar". Hennes mor - min moster Nancy - dog i akuta hjärtproblem för så där 15-16 år sen. Saknad!

Hann iaf in i morse och träffa deltagarna i valskolan - någonstan mellan 40 och 50 jättetrevliga folkpartister - unga som gamla. Och Jens ringde och berättade att "småpojkarna" (Johan och Thomas) verkligen gjort bra ifrån sig - växt - när tant Ylva var borta.

Nu ska jag borsta "gaddarna" och försöka sova. Gun har erbjudit sig att åka upp i morgonbitti - men känner jag mig själv rätt så vilar jag väl inte så länge på hanen - jag heller. Tiden är dyrbar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback