Överpedagogiska pojkar

Ja vem har inte lärt sig att man ska välja plats för presskonferensen som förstärker det budskap man vill ha fram. "Gossarna" Granberg, Pettersson och Lundh hade gjort det - valt järnvägsstationen i Luleå som skulle förstärka intrycket att regeringens politik mot ungdomsarbetslösheten skulle innebära utflyttning och väntan. Ledarskribenten fångade dock snabbt upp bollen och konstaterade att väntrummet på järnvägsstationen ofta är tomt - liksom det alternativ som dessa pedagogiska pojkar skulle redovisa.

Och en bild säger mer än tusen ord - är det inte så att hälften av vi som finns är kvinns?

För övrigt är morgonens stora skämt att Jerry Johansson, avgående kommunalråd i Arvidsjaur - ska återta sin uppsägning. För sossarna i Arvidsjaur hittar ingen annan! Kan undra om "sylten" från fingrarna verkligen är borttvättad? Jerry undkom ju verkligen granskningen av vad han ställt till med genom att vända fokus på sin avgång - och nu tvärvänder han igen?

Idag är första dagen på resten av mitt liv. Som vanligt känns det inte. Men nu ska jag iaf dra till jobbet. Och klockan 12.45 ska far och jag till begravningsbyrån.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback