"Bara" rattfull

"Sluta premiera rattfyllerister" skriver Bengt Wiktorsson, VD för Motororganisationen FMK. Enligt artikeln måste det kunna bevisas att föraren varit både rattfull och oaktsam för att inte försäkringen ska fall ut. Det räcker inte bara med "rattfull" - den som "bara" är rattfull får alltså alltid full ersättning. Det blev mycker "full" här men naturligtvis FULLständigt oacceptabelt. Alliansregeringen bör snarast se över detta!

Gisela ska gratuleras - min fd granne och vän. Gratulationer också till en gammal vän - Rune - som fyller 80 år idag.

Kanske borde det nämnts att det är tack vare alliansregeringen som det nu är möjligt för Bengt Niska i Pajala att luckra upp strandskyddet. Och att man i Arjeplog med 8 767m sjöar och mer än tre kilomete strand per innevänare inte behöver samma skydd för stränder som i Stockholm. OA har en kort ledare i dagens NSD men undviker att berömma regeringen.

Morgonens frossa ger denna artikel om björnbajs i centrala Kiruna. Och nog blir det en kompetenshöjning i BD-sossegruppen om Bucht kandiderar - men någon större frossa utbryter inte.

Själv har jag inte behövt hämta tidningarna på morgonen - konsten att slippa det handlar om att stiga upp först klockan 5. Det innebär att jag inte har pejl på om vädret är av det frossigre slaget idag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback