Magstarkt - bara förnamnet

Ansvarig arrangör säger "Det kanske var lite magstarkt" - och magstarkt är väl bara förnamnet i sammanhanget. "Föreningsgatan sju firar elfte september" står det i inbjudan. Och tillfrågad som säger Erik Lahti att visst är det hemskt det som hände då men eftersom det hände i USA så bör man tydligen inte gråta över det. Och utlovar att fortsätta med fler spelnignar mot alliansen inför valet. Noterar att BD-Pop-artisten Magnus "Elmo" Ekelund ska medverka. Möjlingen ingen slump att s-kommunalråd - med Karl Peterseni spetsen - varit ivriga att via Kommunförbundet strö pengar över BDPop?

Dagny hette en älskad skolmattant i Sunderbyn på 50-talet. Idag har DAGNY namnsdag och Wikström och Torneus blir särskilt ihågkomna - och mattanten förstås men hon har lämnat oss för många år sen.

Rutinerna verkar klara och tydliga hos polisn på hur den för grov kvinnofridskränkning åtalade polisen ska hanteras. Löneavdrag hela tiden - och släpps han fri i avvaktan på domen så är omplaceringen i princip redan klar. Jag förutsätter sen att en fällande dom innebär sparken på störten?

Inte lika smaklöst som firandet ovan av elfte september - men ändå. Har vi verkligen behov av tre sidor för att uppmärksamma årsdagen av mordet på Carolin Stenvall. Jag tror inte jag som en tänkt anhörig skulle uppskatta det - men vi är ju olika.

Nu är tiden liden - för klockan 8 bör jag ha hunnit med både det ena och det andra. För då är det telefonsammanträde om det som Nyamko Sabuni skriver om i DN idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback