Uppsving för Camebridge

Nu blir det uppsving för Camebridgemodellen, Camilla (hette hon så?) har halverat sin kroppsvikt - till 63 kg. Camebridge=pulvermetoden - den är bra - men man behöver inte äta Camebridge dyra soppor utan kan väl använda det betydligt billigare Nutrilett eller någon annan näringsdryck.

Uppsving för humöret blev det som vanligt när Anders Eldeman drog igång Dacapo - legender och refränger som underrubriken löd.

Vilkets ödets ironi att OA just idag hyllar kollektivavtalen i sin ledare. "Utan facket, kollektivavtalen och den arbetsrättsliga lagstiftningen utelämnas de enskila individerna till arbetsgivarnas godtycke."
Samma dag som det står klart att hans kompi(S)ar i stadshuset helt frankt ger vård- och omsorgspesonal en lönesänkning på mellan 900-1000 kronor netto i månaden." Saknas månne kollektivavtal?

Dessutom ljuger OA i ledaren då han hävdar att de som inte har kollektivavtal får skrapa ihop sina pensionspengar helt på egen hand. Själv har jag jobbat minst 20 år hos en arbetsgivare utan kollektivavtal och varenda pensionskrona är inbetald. Och aldrig har några helgtillägg eller andra förmåner ensidigt dragits in av arbetsgivaren. Bara för att småföretagare inte vill hamna i klorna på ofta politi(S)erade fackpampar innebär det inte att de är skurkaktiga.

Einar och Enar gratuleras - särskilt Björkqvist i Älvsbyn.

Tvätt, inhandling, besök hos mor och far står på programmet idag. Borde hinna med lite överklagningsärenden åt en kompis också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback