Bäddat för snö?

Nästan man blir orolig när det är hela minus 6 när hämta-tidningen-projeketet inleds. Eventuell nederbörd kan inte bli annat än snö. Men sen dess har solen sökt sig fram - och himlen är klarblå.

Ser jag härifrån mitt köksbord där jag sitter och äter frukost bestående av säsongens sista (?) blodapelsiner och Bröderna Nilssons lufttorkade skinka. På Finncrips. Ynka 4 blodapelsiner hade Kvantum kvar - jag misstänker starkt att de var de sista.

Idag ytterligare en deklaration - kl. 09.00 - och fotvård kl. 16. I övrigt öppet för alla former av inspel.

Kuriren toppar idag med rubriken "Trakasserad på Facebook" medan NSD har det föga unika "Väntan på lyftet" som förtstås handlar om vulkanutbrottet.

Luftrummet norr om Söderhamn har öppnat i natt och från klockan
08.00 öppnar Arlanda. Men enligt Kuriren avvaktar SAS med flygningar till tisdagmorgon. På radion hör jag just nu att Norwegian planerar ett par turer från arlanda till luleå under dagen. Säkert välkomnat av många!

Tryggve Bergman till exempel - som kört bil 290 mil från paris till Rutvik. Han avstår Stocholm på torsdag om inte flyget är igång. 29 timmar och 290 kilometer - kan man ha hållt hastighetsbegränsningarna då?

Och så då en ny vecka att spräcka - denna måndag ska starta med att en bekant kommer förbi på jobbet och jag ska se till att han får lätta sitt samvete - deklarationen. Så jobbet börjar inte förrän vid 10 idag. Klockan 16 är det dax för mig att bli lätt på foten - fotvård hos Aila i Ganmelstad. Passar bra med ett besök hos far efter det. Telefonsammanträde klockan 20.00 ikväll avslutar dagen.

Namnsdag? Olaus och Ola - grattis. Ola Öberg, Ola Thurfjell, Ola Ullsten, Ola Lundgren.. med flera.

Och Carola i Boden - fp-gruppledare - GRATTIS! Liksom Margareta - gammal jobbarkompis - i Boden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback