Kack i eget bo?

Idag var det glasklart - Elefanten i porslinsbutiken, Kacket i eget bo, Stenen i glashuset eller att Leva som man lär. Från att ha upprörts av NSD:s ledare hamnade jag i fundering vad OA:s skriveri borde kallas? Han ska bevisa att det finns en "mosa- Mona-plan". Maud Olofsson tillskrivs både dynggrep och gödselhög - och detta för ett rätt tandlöst uttalande om att hon vet att Mona Sahlin inte är jätteduktig på ekonomi. Det behöver ju inte ens ha varit en anspelning på kontokortsaffärerna - utan en ren politisk bedömning!

Historien/skrönan om den sinnesjuke Palme kan jag iaf bekräfta att den florerade hejvilt. Hedrande av den liberala partiledaren Helén att han hade civilkurage att ta avstånd.

Eftersom OA går tillbak ända till 1909 så kunde han ju tagit med den kanske mest mobbade - liberalen Karl Staaff. Där överklassen och högersverige tillverkade askkoppar med bild av Staaff så de kunde fimpa honom mitt i nyllet.

Känns som om det är lite grävskopestuk på Luleå nu. Ska det bli epitet på Kaj Hedstigs era? Fritz Olsson - och nu anrika Central hotellet. Det senare i NSD:s E-kopia sidan 5. För övrigt har det svängt nu - till Kurirens fördel. Deras webtidning har fler nyheter med i webtidningen nu - jmf NSD förstås.

Idag 7 april påminns jag om 7:e aprilrörelsen som gjorde ett försök att ta sig in i Luleå kommunfullmäktige. En av frontfigurerna återfinns i dag inom mediavärlden i Luleå!

Irma och Irmelin har namnsdag idag. Och Irmeli kan väl få hänga med - Bellander som dragit neråt i landet gratuleras. Idag ska jag dra inåt i landet - förhoppningsvis väntar Jokkmokk - men har inte fått någon kontakt än. Denna gudomliga årstid befinner sig alla sanna Jokkmokkare ute i fjärrvärlden och återvänder bara till samhället för korta nödvändiga besök.

Nu nödvändigt att sätta fart!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback