Klassisk konflikt

En ganska klassisk konflikt - om vem som städar och hur. Tänk att på 50-talet var det så ovanligt med män i kök och städ - att mina kompisar gick hem och berättade sensationen att min far både städade och lagade mat! En liten bit har vi kommit - och fixar nu Hemtex ett annorlunda sortiment på disk- och skurdukar så är väl problemet löst (Obs! ironi).

Att man får tolka och tycka inom alliansen är givet - men att som KD utebli från ministerinformationen och presskonferensen - utan att informera sina kompisar och kollegor - för att sen gå till frontalangrepp bådar inte gott. De kom inte ens för att lyssna till den interna informationen som gavs av minister Torstensson om jag är rätt informerad.

Men Niska är glad - och ryktet säger att han hyllat regeringen!!

Klassiskt idag också - att luras. Två skrapor i malmfälten och fotbollsskola för hundar, Ja allt var inte bättre förr - men när folk köade i massor i södra hamnen för att ta del av tullens utförsäljning av beslagtagen sprit - då lyckades skämtet verkligen. Var det möjligen Kuriren som stod för det? Verkar inte som aprilskämt är något för webtidningarna - blir till att kolla E-kopiorna - gör det - gratis är gott men säkert inte så länge till?

Finns ju saker man önskar ska vara aprilskämt. Fem (5) sossar med fullmäktiges ordförande Evert Nilsson i spetsen lämnar politiken i Kalix - och nog verkar politiken i Kalix skämd!

I Gällivare gick inte skämtet hem - rättare sagt läckte det någon dag för tidigt - och kommunalrådet Nilsson rasade tillsammans med opportunisten Bror Wennström, Bara namnet Hollywood fick väl Wennström att gå i spinn!!

Ja då var det Skärtorsdag - och halvjobb dag. Mycket som ska hinnas med. Det börjar vara läge att drömma "Förklaringar" - vilket mina ombudsmannakollegor vet vad jag menar med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback