Mycket kalas

2010-08-06, kl. 06.15

Mycket Kalas i tidningarna idag. Ångrar nästan att jag inte var där - men tanken föresvävade mig inte ens - med allt röj som jag har på schemat. Dessutom fick jag kompensation genom att jag blev bjuden på en trevlig middag.

Och fick avslöjat vem på Sunderbyvägen som hade haft inbrott och blivit av med både kontanter och smycken. Och då slår det mig att det ju måste vara "svensson" som omvandlar guld till pengar - till missbruk. För man får ju nogsamt fylla i alla uppgifter när man säljer tillbak guld. Det måste ju vara uppgifter som Skatteverket kan granska - som en del av kampen mot den organiserade brottsligheten?

Det verkar omvändelsens dag idag - Piratpartiet tycker inte längre att det är okej att kämpa för frihet för dom som sysslar med barnporr. Men dom tyckte det igår - och vad tycker dom i morgon??? En riktig
avklädning av Piratpartiet i Kuriens ledare idag.

Och S kan tänka sig att kyrmpa Vattenfall - Östros som för några dagar sen tyckte att centerns förslag var "riktigt dåligt" delar nu Mauds uppfattning om att Vattenfall förköpt sig på kol och gas i europa. Samtidigt "avslöjades" att Peter Eriksson också varit inne på centerns linje - och Karin Åström stod i Nord-Nytt och hackade på partiets gamla "riktigt dåliga" linje.
Ja herreje - så det kan bli.

"Nu har Maud" skitit i det blå skåpet" kan vi läsa i NSD i en "Bommersviksproducerad" insändare - med den finurliga signaturen "En röd som trodde på grönt - men inte nu längre" Men NU då idag - med Östros omvängning.

NSD:s ledarsida idag presentera 10 argument för att rösta röd-grönt i valet. Som första argument anges Thomas Östros - det här kanske säger något om sossarnas dåligt opinionssiffror.

Alfons och Inez har namnsdag - grattis Åberg och Krantz. Från vilken tös - Krantz - jag ännu inte fått något foto. Och så grattis till Thomas mormor. En lite tjej till föresvävar mig - men kommer inte ihåg.

Nu mot duschen, jobbet, Nolia. Det sistnämnda ska riggas idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback