Månskärva?

2010-12-02, kl. 07.15

Vaknat upp till en underbar morgon. Fatta så vackert det är med mörker och snö - stjärnor på himlen och en vacker månskärva över Näset. Fast det heter nog
månskära.

Ännu mer fantastiskt - kände att något var konstigt i kroppen när jag skulle stiga upp. Slut värk i ländryggen - bara så där. Efter 4-5 dagar med nästan outhärdlig smärta och trötthet - så känns ryggen som om jag vore 20 år igen. Vad som nu än hänt så hoppas jag det består. Sån märkligt behaglig känsla.

Åh vad jag gillar GB:s ledare i dag. Ifrågasätter nyttan med inplantering av varg. Just det - till vilken nytta ska skogarna översvämmas av varg och björn. Och därmed stänga ute många utav oss!

Sticket gillas också idag - "Alla måste anpassa sig."

Igår fick jag hjälp att kunna ta mig in på Kurirens E-kopia - inloggningskod. Men då hittade jag inte var jag skulle logga in. Då känner man sig dum - men det visade sig att det var inkörningsproblem med nya nättidningen - så det var inte mig det var fel på - skönt.

Dagens tistel går till Yvonne Stålnacke som skyllde på Migrationsverkets regler för att den sjuke 18-årige Abed skulle tvingas bort frän boendet för unga ensamkommande barn. Antingen så visste hon inte bättre eller så ljög hon. Båda lika förkastligt.

Dagens blåklint går till Beata och Beatrice som har namnsdag i dag. Grattis!

Borde göra slag i saken - att rösta på Årets Norrbottning. I år finns det faktiskt 2 kandidater som jag skulle kunna tänka mig att rösta på. Men det enda som kan hindra mig att rösta på Elisabeth Marklund är det faktum att jag alltid brukar hålla på fel "häst".

Dagen ska i nämnd ordning ägnas åt lite hemmapyssel, jobbmöte vid lunch, sjukgymnstik/träning kl. 13, inhandling av mat, lite kompletterande jobb med v-plan och bokföring. Framåt kvällen blir det packning för Bryssel. Då blir det blogguppehåll lördag till tisdag. Om jag inte kan smita in på Ankis dator - men schemat brukar vara tajt när Personalföreningen samlas under ledning av Magnus.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback