Hedersam förlust

En hedersam förlust blev det för Antnäs flickor -96 när de mötte Höken igårkväll. Förra mötet blev en förlust med 97 poäng - igår eftermiddag till och med ledde de vid ett par tillfällen ? Slutade med förlust med kanske 15 poäng.

Nästan spöklik känns dock
Luleå hockeys 4-0 förlust som Skellefteå. Kan det vara möjligt att vi inte vunnit i Skellefteå sen 1989?

Annars var det inte mycket i tidningarna - utom att en 26-åring skjuits i Malmö och ytterligare beskrivningar av perversa sexualbrott. Men vokabulären för  kommentera detta känns utnött - tyvärr.

Har sovit - legat kvar i sängen iaf - till halvåtta. Och drömt en himla massa. Men tänk att man kommer ihåg allt så tydligt just när man vaknar - och sen drar det i glömska på bara några minuter. En bussresa med LLT till Sunderbyn ingick dock - och den gröna (?) stanna knappen satt inklämd under taket. Och en massa gamla skolkamrater från folkskolan fanns med. Och just nu kom det tillbaka en båttur också - i en gammal eka. Det var inte jag som rodde.

Idag går mitt grattis till Eva Nilsson som fyller 65. Och Klas Svensson som fyller 30. Namnsdag har min förre arbetsutskottordförande Ivar Gustafsson från Öjebyn - grattis. Och känner du någon heter Ivan så har han också namnsdag.

Idag ska jag göra färdig anmälan till Patientnämnden. Och några timmar på jobbet blir det. Lämnade ett minst sagt ostrukturerat skrivbord i fredagseftermiddag - skönt med rena linjer och listade uppgifter när måndagen kommer.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback