I rymden?

Trodde jag var smart i morse - skickade två sms till 72900 - efter att ha hört Röda Korsets representant göra reklam för numret i radio norrbotten.

Dock ser jag nu att man ska skriva "akut nu" och skicka till nämnda nummer. Gör det - det får jag göra när jag kommer hem för min privata telefon glömde jag hemma.

Kan bara hoppas att 100 lappen sen i morse kommer något gott ändamål tillgodo? Så dom inte bara hamnade rakt ut i rymden eller något svart hål?

Mycket ryckande i mig hela förmiddagen - och har ingen annan ryckt så har jag ryckt själv - från det ena till det andra.

Skjutsat Thomas och hämta sin bil på åke Eriksson - det goda med sig att jag köpte mat från Kvantum - viktväktar mat för 69 kronor dividerat med 3 - vad det nu blir per måltid? Billigt iaf - och faktiskt gott.

Nu ska jag se om eftermiddagen kan bli lite mer strukturerad. Blir lite längre dag nu - för jag ska återigen ha ledig fredag. Det ska bli lite längre sammanhängande ledighet den helgen - tror det kan vara bra. GUD - så förnuftig jag låter nu!!

Ska iaf hinna med ett besök hos far innan kvällens idella arbete.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback