Kåtakyrkan

Stora bekymmer har man - var det i Vilhelmina. Kåtakyrkan har döpts om till Kyrkkåtan. "Bästa" argumentet är att ungdomar kan missuppfatta det. Jag skulle gärna vilja att kyrkorådet utvecklar vilka konsekvenser de tror att denna missuppfattning skulle leda till? Storuman var det i.

Flickorna sover än.

Lögn, förbannad lögn och statistik - den påstådda kritiken från Skolverket förefaller inte ens vara statistik. Verkar vara som alla gånger tidigare - det ska sparas på de sköraste - Daggkåpan bland annat ska läggas ned. Nu hoppas jag att oppositionen ställer Ingrid mot väggen - kanske en interpellation kanske - såna verkar inte rosa marknaden numer.

Den brådskande ambulanstransporten som som trafikradion varnade om igår när flickorna och jag åkte från Alvik handlade nog om detta. Verkar som om jämställdheten går fortare på samhällets mörka sidor än när det gäller makt och pengar - fick läsa flera gånger innan jag fattade att det var kvinnan som skurit mannen och inte tvärtom. Och Luleåbor är dom - ja vi har ju exporterat flera tjänstemän till Kalix.

.
Ärik-Ingrid har avlidit såg jag i Kuriren. Född 1922 - 88 år alltså.

Annars var det väl inte så mycket i tidningarna. Nu ska vi äta frukost - och så får vi se vad brudarna kan ena sig om att göra. Badhuset blir det nog inte - då Lisa har ont i öronen. Alltså tyvärr inte heller den basketdag det skulle blivit på grund av samma sak - Lisa inte riktigt kurant.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback