I nuet

2010-07-17, kl. 07.30

Inser att jag har lite problem med datumhållningen - Sara måste ju fylla år på tisdag - 20 - oxh inte onsdag  som jag frågade om igår.

Någonstans såg jag också att Fredrik hade namnsdag - i morgon. Och yr.no säger att det ska regna - både här och på marknaderna i Överkalix och Övertorneå. Så klart - inledningen av fruntimmersveckan.

Nå jag har vaknat upp till en mulen dag trots att yr,no talar om växlande molnighet. Den som lever får se när solen återvänder och jag ska promenera och plocka jordgubbar.

Den som lever får se även vem som har mest svans mellan benen - Aftonblader eller Sven-Otto Littorin. Alldeles tydligt har det blivit en ren och skär partipolitisk fråga- NSD skriver idag skadeglatt om "ottogate" - och har uppenbarligen helt missat ifrågasättandet av Aftonbladets publicering. Ledaren tyvärr inte lagd ut på nätet. Men det är
Kurirens som är läsvärd och tydlig- rekommenderas till Peter Swedenmark.

"Jag delar inte dina åsikter men jag är beredd att dö för att försvara din rätt att yttrycka dem". Blir smått patetiskt när just Ung Vänster försöker förhindra kampboden.se att ha marknadsstånd i Överkalix. Ett ungdomsförbund vars rötter bär bak till kommunismen som tagit livet av och plågat fler miljoner människor än nazismen. Fö övrigt inte alls så långt tillbak i tiden - frågan är om Ohly inte fortfarande kallar sig kommunist? Och ungdomsförbundet är väl också klart uttalat kommunistiskt?

Nå nu ska jag ta ta i disk och annat. Mycket som ska hinnas med denna dag i "otjänst" dvs kvar här på hemmaplan.


Kommentarer
Postat av: esteben

Du får ta och hälsa till dina nazi-kompisar i ö-kalix - ni är alla lika "trevliga" hycklare ute på den fina goa kapitalistkanten

2010-07-17 @ 20:45:26
Postat av: barbro åström

Hej Ylva!



Vilka dårar är det som tar plats å häckar för socialnämnden?

Jag har haft oturen, att av sjukdom inte kunnat jobba, har bett om soc hjälp? Faktiskt! Men fått avslag på avslag! Vilket inneburit för mig att jag har fått tigga mig fram av släktingar.

Socialnämndens ledamöter är ett pack fördomsfulla inkompetenta gamla eller nya, idioter!

Nu, har jag jobb! Äntligen, men lönen kommer inte förrän i slutet av juli.

Jag blir så jävla arg, jag har jobbat i hela mitt liv! Betalat skatt, å nu när jag själv behöver hjälp får jag inte det. Jag har inte haft ett öre i inkomst och det har gjort mig deppig och känt mig kränkt!

När jag en gång får ärva, om jag nu får det, ska jag hälla urin över alla som jobbar på soc!

2010-07-20 @ 20:09:15
Postat av: barbro åström

Ja, det var ju rätt starkt skrivet!

Självklart, ska jag inte hälla kroppsvätskor över någon! Speciellt inte på dessa stackars soc folk som inte har förmåga att förstå andra människors liv!

Detta tar jag tillbaka!

Men jag fattar inte hur man kan neka en person hjälp! där det verkligen behövs! Tills personen klarar sig och sin familj ekonomiskt!

Alla som kommer till soc, är inte korkade, flyktingar eller alkisar! Vi kanske bara behöver få hjälp ett kortare tag, tills ekonomin vänder till det positiva!

Men så länge det finns folk i soc-nämnden som nekar byggs soc ännu hårdare, ekonomiskt.Dessa människor får sin ekonomi körd i botten och kommer framledes att bli en belastning för kommunens budget.

2010-07-21 @ 08:50:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback