Precis som jag skrev

2010-07-04, kl. 19.30

Tyvärr - vad skrev jag. Knappast en ettannyhet om att barn och djur inte ska lämnas kvar i sommarvarma bilar. Men sympati ändå att man lyfte frågan. Det behöver upplysas - det kommer tyvärr att hända igen.

Och trot eller ej - ikväll på nättidningen kan vi läsa om en familj som lämnat sin
hund i bilen - och den dog.

Jag kände att det var något speciellt med den här dagen - 4 juli klingade speciellt. USA:s självständighetsdag - eller heter det nationaldag där också?

Själv har jag haft lite kameralt göromål istället för att klippa gräs. Ja före det blev det ju en promenad också - det skrev jag väl om. Mitt nya liv!

Sen skulle jag vila en timme - la mig klockan 16. Vaknade av telefonen klockan 06.20 - lite panikartat. Morbror Sture som meddelade att han kommit hem till Bollnäs. Jag hade så mycket hum att jag visste att söndagmorgon passerat - då han hade ankomsttid - men jag trodde först det var måndag morgon - innan jag insåg att det inte var 06.20 utan 18.20.

Oj så tokigt jag drömt. Om en flygresa där vi var ett helt gäng bland annat Jens och Lotta men med barnen lite yngre än vad de är. Tjorv med kö för att komma med tidigare plan. Och när vi till slut alla var med så skulle planet docka in - i något som såg ut ungefär som en tivoli attraktion - där skulle man i fart öppna rutorna och fästa några påsar för provtagning. Inser nu att jag redan börjar glömma - men av steg vi planet vid Kläppenskolan och där träffade jag Tore V som jobbade på SSK-kansliet när jag var ordförande. Snabbt förflyttad till visning av lägenheter i resterna av NSD:s gamla lokaler i Boden - rivna sen 40 år. Jag talade om för mäklaren i vilken lägenhet familjen Riström bott. Och sen levde helt plötsligt både Elma och Göte - men gamla och sjuka var dom.

Ja hopp så tokigt det kan bli - ibland är drömmen värre än verkligheten!

Nu ska jag skrapa 4 trisslottter - vinst sen igår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback