Riskbeteende

2010-07-07, kl. 06.30

Vaknar upp till en mulen morgon - men så där mysigt mulet. 15 grader och lite fuktig sammet i luften. Borde vara som gjort för promenad - och ändå är det första jag tänker att jag promenerar ikväll istället. Det funkade igår men...Det finns alltid en risk att något annat kommer emellan.

På tal om risk så bara så fruktansvärt tragisk - drunkningsolyckan toppar förstås båda tidningarna.
Här Kuriren.

Mysigt också igår eftermiddag - hem redan vid två-tiden och tillbringade eftermiddagen i solen på Bärigårn. Lite extra lyx att kolla på "Gunnar" och grabbarna som målade på.

Promenad - yes - Jans tal via hemsidan, fotboll. Lite ljum för vem som skulle vinna - men ok med Hollands vinst.

Idag gratulerar jag Klas som har namnsdag. Klas i Långviken förstås - och Sundqvist i Laisvall - med den lite udda stavningen - Claes.

Och grattis till mig själv - idag är det exakt 44 år sen - blir det så? - sen jag klarade uppkörningen för körkortet - 7/7 -66.

PR-geni har hon kallats - men utspelet att bränna 100 000 kronor känns desperat - som en sista utväg att komma med. Välskriven ledare av GB - medan GB har semester. Så fyndigt med en vikarierande ledarskribent med samma initialer som den ordinaire. Men jag tror jag uppmärksammade det förra året också?

På FB spekulerades om att hon brännt monopolpengar - skriver debattartikel om detta idag - skänker pengarna till Roks och anklagar alla för att uppröras mer över att hon bränner pengar än över de ojämlika lönerna.

Nå nu ska jag göra mig färdig för avfärd till arbetet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback