Semesterstress

2010-07-13, kl. 07.00

Godmorgon! Inser att jag måste börja stiga upp tidigare - sex är alldeles för sent. Känns som om halva dan redan är förbrukad. Men det är väl semesterstressen - SÅ mycket som ska hinnas med. Och konflikten uppstår då det är många saker som måste göras inomhus - och solen strålar där ute. Igår prioriterades solen - inte många stunder inne.

Och började dagen med att läsa tidningarna på häbarsbron - och blicken smekte ängarna med alla dess blomster. Och de enda som bröt tystnaden var fåglarna - välkomna ljud.

Idag gratulerar vi Joel och Judit - dagens namnsdagsbarn.

Och grattis till Kuriren och NSD som äntligen - för någr dar sen - informerat om att vi som är prenumeranter får tillgång till e-kopian av tidningen. Dock har jag inte försökt ta mig in där än.

Gratttis också till
ledarskribenten i Kuriren som på ett förtjänstfullt sätt analyserat Aftonbladets  "Littorinsåpa". Helle Klein borde nog få en lektion om att vi i Sverige tillämpar praxis att man är oskyldig till dess man är dömd.



Bilden borde roterats ett snäpp medsols - men iaf är det en getingbila som vi upptäckte igår på altanen i föräldrahuset. Idag kommer Anticimex och fixar den. Och det tackar jag särskilt för - jag var utsatt för rejäla attacker igår.

Nu ska jag ta dagens promenad - den SKA prioriteras även om annat pockar på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback