"Dagavill"

2010-06-12. kl. 08.00

Risk för att bli "dagavill" när jag har infört flera nattskift.Tidningarna HADE kommit strax efter tre när jag var ut och kollade. Så efter tidningsläsandet så gick jag och la mig igen. Känns att  det finns mycket att återhämta.

Kuriren hälsar godmorgon först klockan 08.00 idag - mot tidigare klockan 6. Sommartid! Marianne Westrin konstaterar att hon jobbar i helgen och därmed slipper jobba nästa helg - då det är bröllopet med stort B., Frågan är om det avslöjar en monarkist eller republikan? Slipper hon skriva om det - eller får hon som vi andra sitta och smågråta framför TV:n?

Kurirens etta idag avslöjade att JAS stoppar vindkraft inom en radie på 4 mil. Och NSD toppar med en dokumentär - Slutet på sagan - om Plannjas uppgång och fall.

Vad jag ska göra idag vet jag inte riktigt - och det är medvetet lite oplanerat - tränar på att leva mer i nuet. Dock är det ingen brist på väntande projekt. Två saker inplanerade i helgen - uppvaktning av Nejra - som fyller år 19 - tror jag - och som nog dessutom tagit studenten. Och i morgon ska vi tömma fars lägenhet på Ingridshem - åtminstone de större prylarna som Jens ska hämta med släp. Ett jädrans slit och släp kommer det att bli innan både Ingridshem och Skräddarsvägen är tömda - det senare dock absolut inte i helgen.

Så kör jag igång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback