Exklusiv gåva från FP?

2010-06-21, kl. 17.45

Hemkommen faktiskt redan vid 16-tiden. Slutade jobba klockan 15 - alldeles för sent egentligen. Så var jag till Ingridshem och lämnade igen två nycklar. Och träffade Miriam och så ljusa Anette på Sommarleden.

Noterar att det blir
ont om blåklint till midsommar. Kanske kan de fröpåsar som FP-Luleå delade ut förra veckan då anses som en lite exklusiv gåva. Även om de inte hinner komma till midsommar. Mina brukar normalt komma lagomt till valrörelsen - i september strax innan det är dags att de fryser bort.

Nu funderar jag på att gå ner och hämta hem fars dagböcker. Vissa årtal som behövs. När lades taket om? När dränerades det? Och hur mycket? När byggdes Friggeboden. Den sistnämnde är inringad så tillvida att den fanns 1984 då Lotta gjorde inträde i familjen. Och frågan är viket jubileum friggeboden firade här om året. Kan det till och med vara i år som den är 30 år? Isåfall byggdes den mellan 80-84. Inte så himla många dagböcker att läsa igenom. Bara det att jag brukar bli så nostalisk att läsa fars alla små anteckningar att det ändå tar sin lilla tid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback